Kompissa tapahtuu

Ystävänpäivä-RoadShow Kompissa to 14.2.2019

25.1.2019

Ystävänpäivä-RoadShow Pirkanmaalla

– ILMAISIA INFOÄMPÄREITÄ JAOSSA 50 ENSIMMÄISELLE VIERAALLE JOKAISELLA STOPILLA

Nyt edistetään Euroopan Unionin maaseuturahoituksen ja Leaderin tunnettuutta Luoteis-Pirkanmaalla!
Aikataulu on seuraava:
ke 13.2. klo 9-11 Kihniö, M-market/tori
ke 13.2. klo 13-15 Parkano, K-supermarket Parkano piha-alue
to 14.2. klo 9-11.30 Kauppakeskus Komppi

Yhteisellä roadshowlla maaseutuohjelman toimijat pyrkivät lisäämään tietoutta maaseuturahaston vaikutuksista ja rahoitusmahdollisuuksista. Kiertue ja koko Leader-toiminta perustuvat siihen, että paikalliset ihmiset tietävät itse parhaiten, miten seutua tulee kehittää.

Hyvä elämä syntyy tunnetusti eri tahojen yhteistyöllä. Kunnat, yritykset, yhdistykset ja yksittäiset asukkaat voivat kaikki edistää tätä – maaseuturahasto on mukana matkassa. Kiertueen pääteemoja ovatkin yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys. Europe Direct Pohjois-Satakunnan Eurooppatiedotusmateriaalia on jaossa suorastaan ”ämpärikaupalla”. 50 ensimmäistä vierasta joka stopilla saavat mukaansa I love EU- infoämpärin!

Roadshowlla on tavattavissa Leaderväen  lisäksi paikkakuntien yrittäjiä ja yhdistyksiä, jotka ovat kehittäneet omaa toimintaansa maaseuturahaston hankkeita toteuttamalla. Stopeilta voi tulla hakemaan inspiraatiota muiden tarinoista tai testaamaan, voisiko oman idean toteutukseen saada rahaa. Somekanavillamme jaetaan päivien aikana video- ja kuvamateriaalia hankkeista ja kiertuepaikoista. Niitäkin kannattaa siis seurata! Päivän hastagit #leader #pirkanmaa #kihniö #parkano #ikaalinen #maaseutufi # ystävänpäiväroadshow #sankariyrittäjät #sankariyhdistykset #europedirect #europedirectpohjoissatakunta #EUworks #EU4you #IloveEU

Yhteenvetona Roadshow nostaa valokeilaan maaseudun ykköskehittäjät: vireää ja monimuotoista maaseutua ei olisi ilman sen sankariyrityksiä ja sankariyhdistyksiä!

Olisi hienoa, jos pääset pistäytymään stopeilla. Vie myös viestiä muille asiasta mahdollisesti kiinnostuneille. Kihniössä ja Parkanossa ollaan ulkona, joten muista pukeutua lämpimästi niin juttu luistaa eikä pieni pakkanenkaan haittaa! 🙂