K-Supermarket Komppi

Tervetuloa tavallista parempaan ruokakauppaan, K-supermarket Komppiin! Tarjoamme sinulle parhaimmat ruokavalikoimat ja erinomaiset palvelut. Nämä toteutuvat monipuolisesti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Hyvä ruoka on sydämen asia meille. K-supermarketissa on runsas valikoima tuoreita ja laadukkaita elintarvikkeita. Käytössäsi on aina monipuolinen hedelmä- ja vihannesosasto sekä Herkkutori. Huolehdimme, että saat meiltä K-supermarketista alueen parhaat liha-, kala- ja leipomotuotteet sekä sesongin parhaat herkut. Runsaat juustotiskimme sisältää niin kotimaisia herkkuja kuin ulkomaisia makupaloja. Meiltä K-supermarketista löydät aina uutuustuotteet ja edulliset Pirkka-tuotteet. K-supermarket tarjoilee myös puhtaimmat paikalliset lähituottet.

Valttimme on ystävällinen ja asiantunteva K-supermarket-henkilökunta. Saat meiltä tavallista parempaa palvelua, opastusta ja vinkkejä. Tule rohkeasti juttelemaan ja antamaan palautetta, kun sinusta tuntuu siltä. K-supermarketien omat K-ruokamestarit takaavat, että asiantuntemus on joka päivä käytettävissäsi.