Kompissa tapahtuu

Kompin Kesärieha sai väen liikkeelle

29.5.2014

Keskiviikkona 28.5. Kauppakeskus Kompissa järjestetty Kesärieha-tapahtuma sai ihmiset sankoin joukoin liikkeelle.

Tapahtumassa oli etenkin lapsille paljon nähtävää ja koettavaa. Jättipomppulinna keräsi hurjan suosion ja päivän aikana pomppuja kertyi melkoinen määrä.

kesarieha4

Myös Oskari-ponilla riitti puuhaa, kun se kyyditsi lapsia. Oskarin kyytiin oli jonoa lähes koko ajan. Lopussa vielä pienet lapset pääsivät syöttämään maukkaita porkkanoita Oskarille.

Kompin käytävällä Hesburgerin ja Subwayn työntekijät taiteilivat lasten kasvoihin värikkäitä maalauksia.

Tokmanni ja K-Supermarket Komppi jakoivat toinen toistaan maistuvampia herkkuja lapsille. Tarjolla oli namuja, limpparia, jätksiä ja vaikka mitä.

Micro Magic puolestaan jakoi lapsille iloisen keltaisia ilmapalloja.

kesarieha6

Välillä Kompin käytävät olivat aivan tupaten täynnä ihmisiä, mutta silti jokaisen kasvoilta paistoi riemu ja ilo. Onni-pelle tarjoili herkullista hattaraa ja taiteili ilmapalloista miekkoja, koiria ja muita vekkuleita otuksia.

Samaan aikaan Kompissa oli aikuisille tarjolla Jukkatalojen asuntoesittelyä ja Ikaalisten tonttimarkkinointia. Aamulehden tabloidi-kiertue oli myös käymässä Kompissa ja tottakai myös kahvipannu oli kuumana.

Tapahtuma kaikkine tarjoiluineen oli täysin maksuton, mikä keräsi monilta suurta kiitosta. Tällaiselle tapahtumalle oli selvästi kysyntää ja Kauppakeskus Komppi sekä kaikki Kompin myymälät kiittävät lämpimästi Kesäriehassa käyneitä.

Aurinkoista kesää kaikille!