Kompissa tapahtuu

Kauppakeskus Kompin uusi ravintola on Ryyti

26.10.2014

Ravintola Ryyti on aloittanut toiminnan Kauppakeskus Kompissa. Kauppakäytävän viihtyisän kattoikkunan alla on mukava pysähtyä hetkeksi nauttimaan maukasta lounasta, maistamaan à la carte –annoksia vaikkapa Kyrösjärven kuhan muodossa tai viivähtää hetki ihanan leivoksen tai kotoisan pullakahvin ääressä ihmisvilinää katsellen.

Ravintola Ryydin takaa löytyy Ikaalisista lähtöisin olevat omistajat Riitta Mäkelä ja Raija Kotilainen. Omistajat tuntevat paikkakunnan tunnelman ja ihmiset sekä omaavat lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksen ravintola-alalta.

Kauppakeskus Kompin uusi ravintola tarjoilee lounasta jokaisena arkipäivänä kello 11 ja 15 välillä. Tarjolla on vaihtuva päivän keitto, monipuolinen salaattikattaus sekä maistuvaa kotiruokaa. Lauantaipäivien tarjonta vaihtelee, ja listalta voi löytyä esimerkiksi savulohisalaattia ja ylikypsää häränrintaa edulliseen hintaan.

Ravintola Ryyti omaa A-oikeudet ja ravintolan kabinetti on varattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Kokonaisuutena Ryyti tarjoilee viihtyisän ja maistuvan asiakaskokemuksen niin pieneen makean nälkään kuin kunnon tuhtiin ateriointiin poikkesitpa Kompissa sitten arjen hektisillä hetkillä tai juhlapäivän kohokohtana.

Ravintola Ryydin omistajat Riitta Mäkelä ja Raija Kotilainen

Ravintola Ryydin omistajat Riitta Mäkelä ja Raija Kotilainen