Ajo-ohjeet

Info
045 195 2239 (arkisin klo 9-17)
info@komppi.fi

Sijainti

Kauppakeskus Komppi sijaitsee Ikaalisissa, Valtatie 3:n varrella, Nummenrinteen alueella, 55 kilometrin päässä Tampereen keskustasta, osoitteessa Karhoistentie 3, Ikaalinen. Komppiin on helppo saapua sekä bussilla että omalla autolla. Palveleva Kauppakeskus Komppi toivottaa tervetulleeksi niin paikalliset, Valtatie 3:lla liikkuvat kuin alueen loma-asukkaat.

Esteetön kulkeminen kauppakeskus Kompissa

Kauppakeskus Kompissa on helppo liikkua, siellä ei ole kynnyksiä eikä portaita, liikkuminen sujuu hyvin myös rollaattorilla ja pyörätuolilla. Kauppakeskus Kompissa ei saa liikkua rullaluistimilla eikä skeitti- tai potkulaudalla.

Bussilla

Ikaalisiin ja Kauppakeskus Komppiin pääset Tampereelta Länsilinjojen busseilla. Bussit pysähtyvät pikavuoropysäkillä.

Voit hakea bussiaikatauluja myös seuraavilla hakupalveluilla:

Matka.fi
Matkahuolto

Omalla autolla

Kauppakeskus Komppi sijaitsee Valtatie 3:n varrella, Nummenrinteen alueella, Ikaalisissa, 55 kilometrin päässä Tampereen keskustasta, osoite: Karhoistentie 3, 39500 Ikaalinen. Voit suunnitella reittisi esimerkiksi Googlen tai Fonectan sivuilla.

Kauppakeskus Kompin piha-alueella on ilmaiset pysäköintipaikat 300 autolle. Kauppakeskus Kompissa on sähköautojen latauspiste.

Invapysäköinti

Kauppakeskus Kompin pääsisäänkäyntien (2kpl) läheisyyteen on varattu invaparkkiruutuja. Pysäköintiruudut ovat tarkoitettu ainoastaan Inva-kortin haltijoille. Laitathan invakortin näkyville.

Veneellä

Kauppakeskus Kompin välittömässä läheisyydessä sijaitsee vierasvenelaituri. Kyrösjärven veneilijöillä on vain 400 metrin kävelymatka venelaiturilta Kauppakeskus Komppiin.