Info : Kauppakeskus Komppi

Info

Kauppakeskus Kompin Info
045 195 2239 (avoinna arkisin klo 8-17)

Email: info@komppi.fi

 

Isännöitsijä
Colliers Finland / Mikko Pelonen, Puh +358 44 723 8787

mikko.pelonen@colliers.com

Karhoistentie 3, 39500 Ikaalinen

Kauppakeskus kolmostien varressa Ikaalisissa kutsuu viihtymään!

Aidosti suomalainen kauppakeskus Komppi Ikaalisissa on vilkkaan Valtatie 3:n varressa sijaitseva koko perheen ostoskeskus, jossa ankkureina toimivat K-Supermarket Komppi ja Tokmanni. Komppiin on helppo tulla. Piha-alueelle on tilava parkkialue, jossa on myös sähköautojen latauspiste.

Kompissa kaikki palvelut saman katon alla:

Kauppakeskus Komppi tarjoaa laadukkaita muodin, sisustuksen ja vapaa-ajan tuotteita. Kauppakeskukseen sijoittuu 17 liikettä. Kauppojen ja ravintoloiden lisäksi löydät meiltä myös Veikkauksen palvelupisteen, postilaatikon sekä Otto-talletusautomaatin.  Löydä oma suosikkisi ravintoloistamme, Leipomon myymälä- kahvila Tähkä,  Hesburger ja Subway, ja nappaa ruokakassi mukaasi kotimatkalle! Kauppakeskus Komppi on Aidosti suomalainen Kauppakeskus!

Kauppakeskus Kompissa on lasten oma leikkipaikka ”Komppis”!

Komppis on tarkoitettu alle 12- vuotiaille lapsille. Komppis on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikoina. Viihtyvyyden takaamiseksi tässä muutamia ”Komppis -ohjeita”. Kädet on hyvä pestä ennen Komppikseen menoa, se on kohteliasta muita leikkijöitä kohtaan. Vanhempien ja huoltajien tulee valvoa lapsiaan tilassa. Leikkiminen Komppiksessa tapahtuu omalla vastuulla. Riisuthan vaatteesi seinällä oleviin naulakoihin ja jätäthän kenkäsi telineisiin. Komppiksessa liikutaan sisävaatetuksella sekä hygienia että turvallisuussyistä sukat jaloissa. Komppikseen ei saa tuoda ruokia, juomia tai purukumia. Komppiksessa käyttäydytään muut huomioiden , niin että viihtyisyys ja turvallisuus tilassa säilyy. Mikäli huomaat tilassa epäkohtia, ilmoitathan huomioistasi infopisteeseen tai vartijoille puh 020 735 0770. Komppikseen unohtamisasi tavaroita voit tiedustella Kompin infopisteestä.

Kauppakeskukseen pääsee myös veneellä!

Kauppakeskus Komppi sijaitsee noin 200 metrin etäisyydellä Kyrösjärven rannasta. Kompin laituri helpottaa Ikaalisten noin 2500 loma-asunnon kauppamatkaa. Loma-asuntoja välittää Mökkiavain.

Arjen sykkeessä, kaiken keskellä, Komppi, aidosti suomalainen kauppakeskus!

Kauppakeskus Kompin läheisyydessä sijaitsee yksi Suomen rakastetuimmista kylpylöistä, Scandic Ikaalisten Kylpylä.

Ikaalisten Kylpylä on kokonaisvaltaisen wellness- ajattelun keskus, jonka tarjonnasta voi ammentaa juuri itselleen sopivat hyvän olon paketit, hoidot ja aktiviteetit.

Tervetuloa kauppakeskus Komppiin!