Info

Kauppakeskus Kompin Info
045 195 2239 (avoinna arkisin klo 9-17)

Email: info@komppi.fi

 

Kiinteistöpäällikkö
Colliers International Finland Oy / Mikko Pelonen, Puh +358 20 130 2411

mikko.pelonen@colliers.com

Karhoistentie 3, 39500 Ikaalinen

Kauppakeskus Komppi kolmostien varressa Ikaalisissa palvelee!

Aidosti suomalainen kauppakeskus Komppi Ikaalisissa on vilkkaan Valtatie 3:n varressa sijaitseva ostoskeskus, jossa ankkureina toimivat K-Supermarket Komppi ja Tokmanni.  Piha-alueella on tilava parkkialue, jossa on myös sähköautojen latauspiste

Kauppakeskus Komppi on kompaktin kokoinen, joten Kompissa asioidessa on helppoa pitää etäisyyttä muihin Kompissa asioiviin. Liikkeet tarjoavat käsien desinfiointimahdollisuutta, jota palvelua on hyvä hyödyntää asioitaessa Kompissa.

Kompissa kaikki palvelut saman katon alla:

Kauppakeskus Komppi tarjoaa laadukkaita muodin, sisustuksen ja vapaa-ajan tuotteita. Kauppakeskukseen sijoittuu 13 liikettä. Kauppojen ja ravintoloiden lisäksi löydät meiltä myös Veikkauksen palvelupisteen, postilaatikon sekä Otto-talletusautomaatin. Kompin piha-alueella on myös Rinki -kierrätyspiste.

Löydä oma suosikkisi ravintoloistamme, Leipomon myymälä- kahvila Tähkä,  Hesburger ja Subway, ja nappaa ruokakassi mukaasi kotimatkalle! Kauppakeskus Komppi on Aidosti suomalainen Kauppakeskus!

Kauppakeskus Kompin liikkeiden aukioloajoissa on toistaiseksi muutoksia koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Vallitsevassa poikkeustilanteessa Komppi on vapauttanut liikkeidensä aukioloajat.

Kauppakeskuksen yleiset tilat ovat auki normaalisti, mutta jokainen Kompin liike saa toistaiseksi pitää liikettään auki omien toimintaedellytyksiensä mukaisesti.

Kauppakeskus Kompissa on lasten oma leikkipaikka ”Komppis” (200m2) !

Komppis on tarkoitettu alle 12- vuotiaille lapsille. Komppis on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikoina. Viihtyvyyden takaamiseksi tässä muutamia ”Komppis -ohjeita”. Kädet on hyvä pestä ennen Komppikseen menoa, se on kohteliasta muita leikkijöitä kohtaan. Vanhempien ja huoltajien tulee valvoa lapsiaan tilassa. Leikkiminen Komppiksessa tapahtuu omalla vastuulla. Riisuthan vaatteesi seinällä oleviin naulakoihin ja jätäthän kenkäsi telineisiin. Komppiksessa liikutaan sisävaatetuksella sekä hygienia että turvallisuussyistä sukat jaloissa. Komppikseen ei saa tuoda ruokia, juomia tai purukumia. Komppiksessa käyttäydytään muut huomioiden , niin että viihtyisyys ja turvallisuus tilassa säilyy. Mikäli huomaat tilassa epäkohtia, ilmoitathan huomioistasi infopisteeseen tai vartijoille puh 020 735 0770. Komppikseen unohtamisasi tavaroita voit tiedustella Kompin infopisteestä.

Kauppakeskukseen pääsee myös veneellä!

Kauppakeskus Komppi sijaitsee noin 200 metrin etäisyydellä Kyrösjärven rannasta. Kompin laituri helpottaa Ikaalisten noin 2500 loma-asunnon kauppamatkaa. Loma-asuntoja välittää Mökkiavain.

Komppikuljetukset  perjantaisin Tilausliikenne Timo Tuomisto Ky:

09:45 Läykintie 1 (Antilan Vesi ja Lämpö Oy)

09:50 Alangonkatu-Marskinkatu

09:55 Myllymäenkatu (Hakumäki) –Hakalankatu

10:00 Rukkikatu (Kalmaa)

10:05 Vanha Tampereentie (Kirkon pysäkki)-Poppelikatu

10:10 Rahkolankuja-Eino Salmelaisen katu

10:15 KOMPPI

Paluukuljetus alkaen klo 12:00

Arkikeskiviikkoisin ajettavan ASIOINTILINJAN reitti ja aikataulu:

Meno:

9:20                   Riitiala
9:30                   Tuhkurinperä
9:40                   Mansoniemi
9:50                   Koveranta
10:00                  Pukara
10:10                  Jylli ( Salavantien ja Jyllintien risteys )
10:20                  Kilvakkala
10:30                  Vatula
10:35                  Vatsiainen
10:40                  Komppi
10:50                  Keskusta

Paluu keskustasta klo 13.15.
Liikennöitsijä TilausliikenneTimo Tuomisto Ky, puh. (03) 558 9000

Komppi, aidosti suomalainen kauppakeskus!

Kauppakeskus Kompin läheisyydessä sijaitsee yksi Suomen rakastetuimmista kylpylöistä, Scandic Ikaalisten Kylpylä.

Ikaalisten Kylpylä on kokonaisvaltaisen wellness- ajattelun keskus, jonka tarjonnasta voi ammentaa juuri itselleen sopivat hyvän olon paketit, hoidot ja aktiviteetit.

Tervetuloa kauppakeskus Komppiin!