Kompissa tapahtuu

3.12.2018

Eurooppalainen joulukuusi esillä Ikaalisten Kompissa

20.11.- 20.12.2018 on meneillään Eurooppalainen joulukuusi-aloite. Tänä vuonna eurooppalaisen European Christmas Decoration Exchange- aloitteen ja Euroopan kulttuurivuoden kunniaksi pystytämme Ikaalisten Kompin kauppakeskukseen joulukuusen.

European Christmas Decoration -aloitteeseen osallistuu satoja kouluja Euroopan eri maista sekä muutamia Europe Direct tiedotuspisteitä. Pohjois-Satakunnan alueelta osallistuivat tänä vuonna Karvian Opinpolku sekä Jämijärven ala-asteen luokat.

Aloite on mitä mainion tapa löytää yhteistyöpartnereita sekä mukavalla tavalla opettaa jouluperinteitä ja eri maiden kulttuuria lapsille. Ilmoittaudu mukaan hankkeeseen (krista.antila@kankaanpaa.fi) jo ensi vuotta silmällä pitäen!

Eurooppakuusen luota voit hakea myös esitteitä ja eurooppatietoa. Seuraa myös facebook sivuja Europe Direct Pohjois-Satakunta, sillä viikoittain on luvassa kilpailuja tai muita yllätyksiä.

Kaikkien itsensä kuusen kanssa kuvanneiden ja kuvan aikavälillä 20.11 – 20.12.2018 tägänneiden  kesken arvomme yllätyspalkinnon!
Tägää #edicpohjoissatakunta #edicjoulukuusi