Kompissa tapahtuu

Komppikarkelot pe 14.9. klo 10-18 ja Kyrösjärvipäivä la 15.9. klo 10-17

3.9.2018

Komppikarkelot pe 14.9. klo 10-18 ja la 15.9. klo 10-17

Komppikarkeloilla huikeita tarjouksia, kilpailuja, esiintyjiä, tarjoilua,  lauantaina lapsille jaossa ilmapalloja ja makeisia!

Pe 14.9. klo 17 -17.45

The Läykki Brothers soittaa monipuolisia rock- ja pop covereita Suomesta ja maailmalta. Läykki Brothersin muodostavat Ikaalislaiset veljekset Perttu ja Taneli Läykki. Taneli osallistui vuoden 2018 Voice of Finlandiin ja pääsi komeasti semifinaaleihin asti. Perttu on kiertänyt Suomea useita vuosia bändinsä kls.:n kanssa. Nyt veljekset ovat viimeinkin yhdistäneet voimansa ja muodostavat lyömättömän cover-duon! Tule ja koe The Läykki Brothers!

La 15.9. klo 11 -16 kahvi-  ja kakkutarjoilu leipomon myymälä-kahvila Tähkässä!

La 15.9. klo 12 ja 14 esiintyvät Maltti ja Musakonstaapeli Vallu! Maltti on Pikku Kakkosesta tutun parivaljakon ”Maltti ja Valtti” duon virkaiältään vanhempi liikennepuistokonstaapeli. Musakonstaapeli Vallu säestää ja laulaa yhdessä Maltin kanssa Maltin ja Valtin omaa musiikkituotantoa.

Pe ja La mukana menossa juontaja Tanja Vähäsarja.  Karkeloiden musiikista vastaa Tanja Vähäsarja Duo pe klo 11, 12, 13 ja 15. La 11, 13, 15 ja 16.

La klo 10 alkaen jaossa 100 kpl ”Komppiämpäreitä” niin kauan kuin ämpäreitä riittää. Osassa ämpäreistä mukana yllätys!

 

Kyrösjärvipäivä la 15.9. klo 10-16 kauppakeskuksen viereisellä tontilla

Kyrösjärven  kalastusalue, Kyrösjärven tila paremmaksi -hanke, Yhteistyöllä vesistöt kuntoon -kärkihanke ja kauppakeskus Komppi  järjestävät yhteistyökumppaneineen Komppikarkeloiden ohella Kyrösjärvipäivän.

Mukana Kyrösjärvipäivässä Kyröskala ry, Kyrösjärven kalakaverit ry, Muikkumaisterit kalamyyjä, KVVY ry, Pirkanmaan LSL, Pirkanmaan kalatalouskeskus, ELY- keskuksen asiantuntijat, Ammattikalastajat areenalla, Kalastusvalvojat esittäytyvät, fileointinäytös, Metsäkeskus, Kyrösjärven MLL Ikaalisten osasto, Ikaalisten NykyMartat, Maa- ja kotitalousnaiset, Kyrösjärvenseudun hengitysyhdistys ry., Saunaseura Löylynlyöjät, Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy, Lakupäällikkö, alueella poniratsastusta lapsille .

Jaossa 100 kpl ”Komppiämpäreitä” niin kauan kuin ämpäreitä riittää. Osassa ämpäreistä mukana yllätys!

Tarjolla 500:lle hlölle ikaalislaisia herkku-särkipihvimaistiaisia sekä 500:lle hlölle K-Supermarket Kompin tarjoamaa grillimakkaraa!

Tervetuloa karkeloimaan kanssamme!